Nieuwtjes

Door een overvolle agenda heeft de organisatie al 2 keer achter elkaar verstek moeten laten gaan en zijn ook de standen wat later als gebruikelijk beschikbaar. Hierover ontving de organisatie al enkele verontruste e-mails. Het fanatisme zit er dus goed in.

De stand is nu dan eindelijk bijgewerkt . Ondanks dat Nel en Francien nog steeds de ranglijst aanvoeren, zijn vanaf de volgende keer wel enkele verschuivingen te verwachten. Vanaf dan zijn de vervalbeurten van toepassing, voor diegenen die alle keren zijn geweest.

Donderdag 21 februari staat de 9e ronde op de agenda. Zoals gebruikelijk staat de koffie om 19.45 uur klaar.

Sint Joris Rikcompetitie

Al  de eerste ronde van het nieuwe jaar is Francien Smits door Nel Schakel van de eerste plaats van  de ranglijst verdrongen. Is dit een door de dames afgesproken strategie, of wordt er iedere keer toch een ferme onderlinge strijd uitgevochten? Feit is wel dat 2 dames de ranglijst aanvoeren en pas op grote afstand gevolgd worden door Gerard Spanjers.

Lees meer...

25 jaar KKW. Een mijlpaal.

Wat 25 jaar geleden begon als “Buurtschieten” met een 6 tal teams is in de loop der jaren uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festijn met maar liefst 24 teams van 4 schutters.

Lees meer...

Kalender

do jan 25, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo jan 28, 2018
Winterverschieting 4 OG
___________
do feb 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
zo mrt 04, 2018
Vrije wedstrijd St Joris Reusel
___________

Log in