Nieuwtjes

Letterlijk en figuurlijk zijn de kaarten van de 1e S.J.R.C. geschud . Met nog één ronde te spelen ligt Nel Schakel een straatlengte voor op de concurrentie. Blakend van het zelfvertrouwen heeft ze nu al haar rikmaatjes uitgenodigd voor een gezellige lunch bij Gasterij de Beurs.
Eigenlijk is het wel wonderbaarlijk dat de dames van ons gilde al van begin af aan de S.J.R.C. hebben gedomineerd.

Lees meer...

22/02/2013

 

 Ondanks dat de eerste kaarters al gebruik hebben kunnen maken van een 'vervalbeurt', wordt de ranglijst aangevoerd door 2 dames die nog geen 'vervalbeurt' nodig hebben gehad. Het lijkt er op dat Nel en Luus de laatste 2 ronden gaan strijden om de eerste plaats. Francien kan ook nog voor een verrassing zorgen, terwijl Gerard definitief afgehaakt lijkt te zijn voor de koppositie. De volgende (voorlaatste) kaartavond is op donderdag 7 maart. Graag zien we jullie allemaal weer voor een gezellige kaartavond. De koffie staat om 19.45 uur klaar.

Door een overvolle agenda heeft de organisatie al 2 keer achter elkaar verstek moeten laten gaan en zijn ook de standen wat later als gebruikelijk beschikbaar. Hierover ontving de organisatie al enkele verontruste e-mails. Het fanatisme zit er dus goed in.

De stand is nu dan eindelijk bijgewerkt . Ondanks dat Nel en Francien nog steeds de ranglijst aanvoeren, zijn vanaf de volgende keer wel enkele verschuivingen te verwachten. Vanaf dan zijn de vervalbeurten van toepassing, voor diegenen die alle keren zijn geweest.

Donderdag 21 februari staat de 9e ronde op de agenda. Zoals gebruikelijk staat de koffie om 19.45 uur klaar.

17-02-2013

 

Beste aan de wintercompetitie deelnemende gildebroeders/-zusters,

 

Ronde 10 is verschoten. Tijd om de balans op te maken en de indeling van de A-B- en C Klasse te bepalen.

Lees meer...

Sint Joris Rikcompetitie

Al  de eerste ronde van het nieuwe jaar is Francien Smits door Nel Schakel van de eerste plaats van  de ranglijst verdrongen. Is dit een door de dames afgesproken strategie, of wordt er iedere keer toch een ferme onderlinge strijd uitgevochten? Feit is wel dat 2 dames de ranglijst aanvoeren en pas op grote afstand gevolgd worden door Gerard Spanjers.

Lees meer...

Meer artikelen...

Kalender

zo okt 22, 2017
Wildverschieting OLV Broederschap Oirschot
___________
zo okt 29, 2017
Brabantkruis
___________
zo okt 29, 2017
Wildtrofee Moergestel
___________
ma okt 30, 2017
Algemene ledenvergadering
___________
do nov 02, 2017
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo nov 05, 2017
Brabantkruis
___________
zo nov 05, 2017
Winterverschieting 4OG
___________

Log in