Zilveren St Joris verschieting

 

Met dank aan 95 schutters en zeer zeker met dank aan de gilde brede ondersteuning (op welke manier dan ook) is de 3e verschieting om de “Zilveren Sint Joris” succesvol verlopen.

Gedurende de dag zijn er door de deelnemers vele positieve opmerkingen gemaakt zoals: “Prachtig gildelokaal, heel mooi terrein, prima bomen, mooie prijzen (zowel zilver als vlees), gezellige sfeer etc. etc. “ Kortom, zoals onze hoofdman ook al aangaf bij zijn afsluitende woorden, voldoende aanleiding om in ieder geval voor de 4e keer deze verschieting te gaan organiseren en wel op zondag 1 september 2013.

 

Van de 95 schutters wisten er 21 de 20 personeel punten vol te schieten (4 bomen met 5 pijlen elk op een wip van 70 mm) en 20 schutters raakten de 10 pijlen voor de kampioen (aparte boom met een wip van 60 mm). De kamp voor de kampioen, met als beloning het mooie Zilveren Sint Joris schild (met ketting), met namens Sint Joris deelname van Ad Smits en Martien van Loon, is uiteindelijk na een spannende, lange kamp gewonnen door Paul van Berkel van Sint Joris Diessen. De kamp voor het personeel, met als prijs de Zilveren Sint Joris draagspeld, waarbij namens ons eigen gilde Bert Smits, Toine van Hout en Martien van Loon hebben meegedaan, was een prooi voor Johnny van de Leest van het Sint Antonius en Sint Sebastiaan gilde uit Gemonde.

 

 Verder was er voor alle schutters die 18, 19 of 20 punten bij het personeel hadden een vleesprijs beschikbaar

Laatste nieuws

De indeling voor de kruisboog kwartet  wedstrijd en de handboog verschieting editie 2017 zijn onder het menu KKW te vinden.

Kalender

za aug 19, 2017
Vrije wedstrijd Lexmond
___________
zo aug 20, 2017
Vrije wedstrijd Sint Joris Udenhout
___________
za sep 02, 2017
4e ronde GWS/HWS/OWS
___________
zo sep 03, 2017
Landjuweel Soest
___________
zo sep 10, 2017
Vrije wedstrijd Middelbeers
___________
zo sep 17, 2017
NBSF vendel - trom - bazuin en standaardrijden
___________
zo okt 01, 2017
KB op wip bij Sint Joris Stratum Eindhoven
___________