Laatste nieuws

2e ronde Sint Joris Rik Competitie 2017 – 2018

 

Na een rustige start 2 weken geleden moesten we gisteren inschikken om alle kaarters een plaatsje te kunnen geven. Er werd al voorzichtig gesproken over een uitbouw aan ons gildehuis.

De 2e ronde bracht direct grote wisselingen in het klassement. Bert Smits voerde vorige week nog de ranglijst aan, maar ondanks 25 pluspunten daalt hij toch naar plaats 4, maar toch nog altijd ruim boven zijn buurman Theo. Onze schrijver startte goed uitgerust aan de avond, scoorde 110 punten en veroverde daarmee de koppositie. De grootste runner up was Wim Bekkers. Normaliter steevast in bezit van de rode lantaarn, scoorde maar liefst 168 punten!! Daarmee stijgt Wim van plaats 13 naar plaats 2.

Voor diegenen die er (nog) niet zo florissant opstaan: Hou vol, je kansen komen nog, we zijn pas net begonnen.

De volgende kaart- en dartavond is op donderdag 2 november.
De koffie staat om 20.00 uur klaar. Tot dan!

27-08-2012

 De schutters van Sint Joris staan op scherp

 

Zaterdag 25 augustus jl  hebben de schutters van Sint Joris met scherp geschoten tijdens de laatste avond van:

GWS – HWS – SWS – RWS en de Kampioen van  Oirschot.

GWS:

Ons team bestaande uit Peter van de Berkmortel – Martien van Loon – Aad Schakel en Bert Smits hebben het onmogelijke waargemaakt. Uit een kompleet verloren positie toch uiteindelijk een kamp tegen het 4-tal van OLV Broederschap afdwingen en deze dan ook nog eens winnend afsluiten, na een serie schouder- en revolverschoten. Een meer dan prima resultaat, na een fors aantal jaren is het GWS schild weer eens in ons bezit.

HWS:

Ook hier was het spannend en hebben onze schutters: Theo van de Moosdijk – Gerard Spanjers – Bep Smits – Thomas van Laarhoven (speciaal ingehuurd voor de laatste avond) het uiteindelijk ook weten te redden. Het HWS schild blijft zeker nog een jaar bij Sint Joris.

SWS:

In tegenstelling tot de laatste jaren is het dit jaar niet gelukt om het schild te winnen. De senioren van OLV Broederschap waren dit jaar te sterk. (Ook al zouden er de 3 beste resultaten meegenomen zijn zouden ze toch gewonnen hebben).

RWS:

In deze klasse heeft John Bogers het “Zilveren Jaarspeldje” gewonnen.

 

Kampioen van Oirschot:

De verschieting om de “Kampioen van Oirschot”, welke dit jaar voor het eerst in een nieuwe vorm verschoten is, kende uiteindelijk een kamp met 10 schutters, waaronder 4 van Sint Joris (Bert Smits – Aad Schakel – Hanneke en Rien van Ruremonde). Na de afgesproken normale- en schouderschoten gingen 6 schutters verder met revolverschot. Van deze 6 wist uiteindelijk onze koning, als enige, raak te schieten en is dus “Kampioen van Oirschot 2012”.

 

dsc 1615dsc 1622dsc 1859Proficiat allemaal en bedankt voor de gezellige en succesvolle verschietingen.

 

Kalender

zo okt 22, 2017
Wildverschieting OLV Broederschap Oirschot
___________
zo okt 29, 2017
Brabantkruis
___________
zo okt 29, 2017
Wildtrofee Moergestel
___________
ma okt 30, 2017
Algemene ledenvergadering
___________
do nov 02, 2017
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo nov 05, 2017
Brabantkruis
___________
zo nov 05, 2017
Winterverschieting 4OG
___________