Laatste nieuws

10e RONDE SINT JORIS RIKCOMPETITIE

'Onrust bij de rikkers'

Telefoontjes, appjes, e-mail, de schrijver ontving vele verontrustende vragen waarom de laatste stand van het kaarten nog niet op de website stond. Onze schrijver is een fervent skiër en had zich ingeschreven voor het grootste (winter)sportevenement op aarde. Onderweg naar Pyeong Chang is hij echter in Ellmau (Oostenrijk) blijven steken en heeft toen daar de lange latten maar ondergebonden. Vandaar de vertraging.

Lees meer...

22-01-2012

Piet Schellekens wisselschild

Onder het genot van oliebollen en glühwein hebben vandaag, met gure, natte en winderige omstandigheden, zo’n 25 schutters van de 4 Oirschotse Gilden voor de 1ste keer geschoten om het “Piet

Schellekens”wisselschild.

 

Het gildeterrein van OLV Broederschap was drassig echter binnen was er een aangename sfeer met winterse producten en een toost van hoofdman Cor Smetsers op een naar verwachting prachtig nieuw gildejaar. Na het 1ste deel van de verschieting gingen er 2 gildebroeders en 1 gildezuster met elk 14 rake schoten in de kamp om de eer strijden. Jos Smetsers van Sebastiaan miste zijn 1ste kamp schot, vervolgens wist onze knecht Bert Smits wel raak te schieten en als 3e kwam zijn vrouw Bep aan bod. Helaas miste Bep ook en toen was het duidelijk,onze knecht Bert is de 1ste winnaar van het “Piet Schellekens” wisselschild en de trotse eigenaar van de zilveren draagspeld.

 

Met 10 Sint Joris deelnemers en ook de uiteindelijke Sint Joris winnaar een succesvolle dag voor ons gilde.

meer foto's vindt je hier

Kalender

do feb 22, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo feb 25, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
zo mrt 04, 2018
Vrije wedstrijd St Joris Reusel
___________
do mrt 08, 2018
Kaartavonden Sint Joris
___________
zo mrt 11, 2018
Vrije wedstrijd Hoogeloon
___________
zo mrt 11, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________
zo mrt 18, 2018
Wintercompetitie 4OG
___________