Sint Joris Rik Competitie

'de kaarten zijn geschud'

Al voor het begin van de laatste ronde was het duidelijk dat alleen een wonder Gerard Spanjers nog van de eindoverwinning kon afhouden. Jan van Overbeek zou dan een score van 175 moeten halen en Gerard zou de laatste ronde in de min moeten eindigen,

wat hij overigens ook deed. De terechte vraag is dan ook: had Gerard al die weken veel te makkelijke tegenstanders en is er dat pas op de laatste dag uitgekomen.....
In totaal hebben 15 mensen gestreden om de prijzen. Om mee te doen voor de prijzen is het de bedoeling dat je 9 van de 12 avonden mee hebt gekaart, of een 'zeer bijzondere prestatie' hebt geleverd.
De prijzen waren als volgt:
1e prijs Gerard Spanjers
2e prijs Jan van Overbeek
3e prijs Arly van Gerven
2x 'zeer bijzondere prestatie' Wim Bekkers en Mien van Nistelrooij

Wim heeft het als RIK GOEROE gepresteerd er bijna altijd te zijn, maar ook bijna altijd minpunten te halen en als laatste te eindigen. Volgend jaar beter Wim, we weten dat je het kunt. Mien heeft als vriendin van het Sint Joris Gilde geen enkele kaartavond gemist en zelfs als haar man niet kan, zorgt Mien er voor dat ze er gewoon bij is!

Alle gildebroeders en gildezusters, maar zeker ook de kaarters uit de buurt die dit jaar hebben mee-gekaart, bedankt voor de deelname en we hopen dat jullie veel gezellige avonden hebben beleefd.

En natuurlijk wordt er ook de komende winter weer gekaart. Maar eerst gaan we op de donderdagen weer schieten. Ook daar is iedereen welkom, dus tot donderdagavond allemaal!

 klassering..

 

Kalender

za aug 19, 2017
Vrije wedstrijd Lexmond
___________
zo aug 20, 2017
Vrije wedstrijd Sint Joris Udenhout
___________
za sep 02, 2017
4e ronde GWS/HWS/OWS
___________
zo sep 03, 2017
Landjuweel Soest
___________
zo sep 10, 2017
Vrije wedstrijd Middelbeers
___________
zo sep 17, 2017
NBSF vendel - trom - bazuin en standaardrijden
___________
zo okt 01, 2017
KB op wip bij Sint Joris Stratum Eindhoven
___________

Log in