Sint Joris Rik Competitie 2016 – 2017

De harde regenval kon niet verhinderen dat we afgelopen donderdag weer veel kaarters konden begroeten. Naast de trouwe kaarters hadden we ook deze keer weer enkele nieuwkomers. Van harte welkom!! Daardoor staat de teller dit jaar al op 30 kaartvrienden, een record.


Van de oude top 5 behaalde alleen Gerard Spanjers plus punten. Met ruim 100 punten voorsprong op de nummer 2, Rene Graafmans, staat Gerard stevig aan kop. Toch zal Gerard op moeten blijven letten, Wim van Nistelrooij en Cees van Hal slopen deze week geruisloos de top 5 binnen en hebben grootse plannen om de koppositie aan te vallen.

Ad Smits en Peter van de Berkmortel zijn deze week keihard onderuit gegaan. Een knappe prestatie om zoveel minpunten te halen. Niet getreurd, het is maar een spelletje en na volgende keer kan alles weer anders zijn.

Donderdag 24 november is de 4e kaartavond van dit seizoen. Dit is een speciale sinterklaaseditie met leuke prijzen. Dus allemaal tot volgende keer, vanaf 19.45 uur staat de koffie weer klaar.